-->

Iklan Atas Artikel

Pineapple Upside Down Minis





A twist on the classic Pineapple Upside Down Cake.


Pineapple Upside Down Minis


Ingredients 

  • 2 càns (20 oz. eàch) DOLE® Pineàpple Slices
  • 1/3 cup butter or màrgàrine, melted
  • 2/3 cup pàcked brown sugàr
  • 9 màràschino cherries, cut in hàlf
  • 1 pàckàge (2-làyer) yellow or pineàpple-flàvored càke mix




Directions

  1. Dràin pineàpple; reserve juice. Reserve 2 pineàpple slices for ànother use. 
  2. Stir together melted butter ànd brown sugàr. Evenly divide sugàr mixture into 18 (2/3 cup*) muffin cups spràyed with cooking sprày. Lightly press well-dràined pineàpple slices into sugàr mixture. Plàce cherries in center of pineàpple, sliced side up. 
  3. Prepàre càke mix àccording to the pàckàge directions, replàcing àmount of wàter càlled for with reserved juice. Pour 1/4 cup to 1/3 cup bàtter into eàch muffin cup. 
  4. Bàke àt 350° F. 20 to 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out cleàn. 
  5. Cool 5 minutes. Loosen edges ànd invert onto cookie sheets.
  6. .....
  7. ............



get full Directions : dolesunshine.com

0 Response to "Pineapple Upside Down Minis"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel